Gebruiksvoorwaarden Website  www.hempwell.nl

__________________________

De hempwell.nl website is een informatief medium waardoor geïnteresseerden en  potentiële klanten, informatie kunnen verkrijgen, zoeken naar en onderzoek kunnen doen naar de producten en diensten die wij aanbieden op onze site hempwell.nl hetzij via computer of mobiel apparaat.

Acceptatie van de voorwaarden 

De informatie en producten worden aangeboden onder voorbehoud van acceptatie van onze voorwaarden in deze gebruiksvoorwaarden, inclusief het privacybeleid en alle andere bedrijfsregels, beleid procedures, producten en diensten die door hempwell.nl op haar site worden gepubliceerd, deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd door www.hempwell.nl worden bijgewerkt zonder kennisgeving aan u, of aansprakelijkheid voor een dergelijke wijziging. Als er een conflict is tussen twee versies van de gebruiksvoorwaarden en bedrijfsprocedures, heeft de recentere versie voorrang, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld.

Persoonlijke gegevens, hoe we die verzamelen en waarom we die verzamelen.

Contact

Wanneer je jouw gegevens achterlaat op onze website www.hempwell.nl, ons een email stuurt, of op een andere manier via social media ons contacteert, zullen wij deze gegevens verzamelen, maar deze nooit met derden delen of doorverkopen. 

Hoe lang bewaren we jouw data?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat op onze website www.hempwell.nl, ons een email stuurt, of op een andere manier via social media ons contacteert, dan worden die gegevens door ons bewaard. Op deze manier kunnen wij indien nodig contact met je opnemen. 

Door jouw gegevens op onze website www.hempwell.nl achter te laten of ons via social media contacteren, ga je ermee akkoord dat wij contact met je op mogen nemen.

Welke rechten heb je over jouw data

Als je jouw gegevens hebt achtergelaten, kan je verzoeken om een exportbestand met alle persoonlijke gegevens die we van je hebben. Je kan ons verzoeken om alle persoonlijke gegevens die wij van jou hebben, te verwijderen uit onze bestanden. Dit verzoek kan geen betrekking hebben op gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Ingesloten inhoud van websites van derden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden die gelinkt zijn aan onze website www.hempwell.nl, of via een doorverwijzing van onze website www.hempwell.nl naar websites van derden.

Deze websites van derden kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie monitoren.

Verklaringen of garanties 

Voor zover wettelijk toegestaan, aanvaardt Panamini BV geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of weglatingen in de inhoud van de Site. Panamini BV is niet aansprakelijk voor beslissingen die worden genomen op basis van dergelijke informatie. 

Intellectuele eigendom 

Alle inhoud en afbeeldingen op de site zijn eigendom van Panamini BV. Het gebruik van de inhoud of afbeeldingen door u of iemand die door u is geautoriseerd, is verboden, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk toegestaan ​​door deze gebruiksvoorwaarden. De handelsmerk, logo’s en slogans die op deze site worden verplaatst, inclusief het merk Hempwell (gezamenlijk de “handelsmerken”) zijn eigendom van Hempwell U.K. Niets op deze site mag worden opgevat als het verlenen van enige licentie of rechten om de handelsmerken te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Panamini BV. Uw misbruik van de handelsmerken of enige andere inhoud op de site, behalve zoals bepaald in deze gebruiksvoorwaarden, is ten strengste verboden. U wordt erop gewezen dat Panamini BV haar intellectuele eigendomsrechten zal handhaven in de ruimste zin van de wet.

Afwijzing van aansprakelijkheid 

Uw gebruik van de site is uitsluitend op eigen risico. Voor zover wettelijk toegestaan, zijn Panamini BV, haar directeuren, werknemers, partners, leveranciers, in geen geval aansprakelijk voor schade op grond van een contract, onrechtmatige daad, strikte aansprakelijkheid, nalatigheid, of enige andere juridische of billijke theorie die voortvloeit uit uw toegang tot, of gebruik van onze site. Zonder het voorgaande te beperken, wordt alles op de Site aan u verstrekt “zoals het is”, “zoals beschikbaar” en indien beschikbaar: zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet.

Jurisdictie 

Uw gebruik van of toegang tot de Site is op eigen risico en initiatief. De dienst wordt aangestuurd en geëxploiteerd vanuit een vestiging in Nederland. Panamini BV verklaart dat de service geschikt of beschikbaar is voor gebruik in Nederland en Vlaams België.

Hempwell

Deze website bevat algemene informatie over de HempWell CBD producten, gezondheid en voeding. Deze informatie is geen advies, en dient niet als zodanig behandeld te worden. De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan uw arts als u vragen heeft over de informatie op deze website.

Winkelwagen